Logo Junior Family Webp

Junior & Family

Evenimente

În ultimii 10 ani am investit mult timp în educație, am înțeles că adultul de mâine are nevoie de noi, are de nevoie de încredere construită între medic și pacient. Vizităm constant și suntem vizitați de juniori de toate vârstele, ne-am asumat un rol în educația lor și suntem activi în comunitățile din Iași, Timișoara și București!

Junior Family
Săptămâna aceasta, colegii noştri din Clinica Junior&Family Dental Clinics au primit vizita celui mai voios grup de copii de la Grădiniţa Veselă, din Iaşi.
Un nou an, un alt Semimaraton Iași la care Junior&Family Dental Clinics a participat cu bucurie!
Junior&Family Dental Clinics promovează măsurile de prevenţie orală şi regulile igienei dentare în cadrul întâlnirilor atât cu preşcolarii, cât şi cu elevii claselor primare.
  • În cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, Junior&Family Dental Clinics a vorbit copiilor din clasele pregătitoare ale Şcolii Gimnaziale „Ion Simionescu” Iaşi despre îngrijirea corectă a dinţilor.
În săptămâna „Şcoala Altfel”, Junior&Family Dental Clinics, în colaborare cu Pierre Fabre Oral Care (Elgydium Romania), a promovat măsurile de prevenţie orală şi îngrijire a dentiţiei în cadrul câtorva vizite făcute în şcolile din Iaşi.
❤️Alături de copii de la primul dinte!❤️
Colegii noștri din clinica Junior&Family Dental Clinics (Iași), dr. Elisabeta Ungureanu şi dr. Marius Maxim, au avut parte de o dimineaţă energică şi plină de voie bună.
O nouă zi plină de zâmbete la @Hangariada 2019!
Prima zi de Hangariada 2019, cu veselie şi cu nori trecători.
Voi cum v-aţi început ziua?! Noi ne-am energizat alături de cei 17 copii de grupă mijlocie ai Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 27 (Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din Iaşi).
Pentru că ne dorim ca cei mici să primească informaţii corecte despre igiena orală, Junior&Family Dental Clinics continuă întâlnirile cu copiii, menite să promoveze măsurile de prevenţie orală şi regulile igienei dentare.
Pentru că ne dorim ca cei mici să aibă o dantură sănătoasă şi informaţii corecte despre igiena orală, Junior&Family Dental Clinics organizează periodic întâlniri atât cu copiii din grădiniţe, cât şi cu elevii din clasele primare, în cadrul cărora promovează măsurile de prevenţie orală şi regulile igienei dentare.
La finalul acestei săptămâni pline de evenimente dedicate copiilor, colegii noştri din Clinica Junior&Family Dental Clinics Păcurari au primit în vizită copiii de la Grădiniţa nr. 15 „Ion Creangă” din Iaşi.
Perfecționarea continuă este unul dintre atuurile pe care ne bazăm atunci când tratăm la cele mai înalte standarde profesionale pacienții Junior&Family Dental Clinics.
În cadrul Campaniei „Dințișorii veseli”, alături de prietenii de la dm drogerie markt România
Astăzi colegii noștri de la Junior&Family Dental Clinics, dr. Mihaela Holicov şi dr. Marius Maxim, au fost alături de 10 copii simpatici de la Complexul de Servicii Comunitare Bucium din Iaşi, coordonaţi de doamna Tinca Avarvarei.
Timp de 3 zile, la Amazon, colegele noastre au prezentat serviciile, beneficiile şi avantajele oferite de clinicile Junior&Family Dental Clinics.
În iunie, Junior&Family Dental Clinics sărbătorește 6 ani de activitate
În cadrul unui eveniment dedicat copiilor de 1 iunie, împreună cu prietenii noștri de la Carrefour Iași Era

munca noastră inspiră zâmbete

Chipurile Din spatele succesului nostru

Programează-te acum pentru consultație