Logo Junior Family Webp

Implanturi elvețiene ROOTT IMPLANT DENTAL SYSTEM (TRATE©): procedură finalizată în doar 7 zile!

Implanturi dentare ROOTT TRATE©

Implanturile dentare se pot folosi atunci când pacientul a suferit pierderea unuia, a mai mulți sau a tuturor dinților de pe arcadă.

Este una dintre cele mai populare proceduri dentare, întrucât dinții lipsă și toate funcțiile acestora sunt restaurate într-un mod cât mai natural, având cea mai lungă durată de viață comparativ cu oricare alte lucrări protetice.

Clinica Junior&Family Dental Center folosește implanturi dentare elvețiene ROOTT IMPLANT DENTAL SYSTEM (TRATE©), disponibile în trei variante:

Este un implant din două piese cu forma apropiată rădăcinii naturale, cu filet activ. Este potrivit pentru restaurări unice sau multiple, pentru toate tipurile de ţesut osos, cu încărcare întârziată pe arcada superioară și inferioră. Implantul dentar se realizează printr-o intervenție chirurgicală care plasează un dispozitiv metalic în interiorul osului maxilar și îl integrează în organism printr-un proces care poartă denumirea de osteointegrare. Osteointegrarea durează între 3 și 6 luni, timp în care implanturile dentare vor forma o legatură strânsă cu osul maxilar.

Sunt implanturi cu o singură piesă, al căror filet realizează compresia osului în momentul inserării. Sunt utilizate pentru restaurări unice sau multiple, cu încărcare imediată pe arcada superioară sau inferioară, în cazuri de atrofie osoasă. Avantajul implanturilor COMPRESSIVE este că se face încărcare imediată, procedura fiind finalizată în maxim 7 zile.

Sunt utilizate în restaurările multiple pe ambele arcade, prin inserare directă în alveola dentară, post-extracţional. Caracteristicile structurale permit inserţia în zone cu deficit sever de ţesut osos (ca lăţime sau înălţime a crestei), direct în alveola dentară, post-extracţional şi transgingival. Avantajul implanturilor BASAL este că se face încărcare post-extracțional, procedura fiind finalizată în maxim 7 zile.

Implanturile dentare reprezintă, la momentul actual, cea mai bună opțiune de refacere a arcadelor dentare, întrucât acestea:

 • reprezintă un suport independent pentru coroane, punți sau proteze mobilizabile;
 • lucrările care se sprijină pe implanturi nu exercită presiuni suplimentare asupra nici unui alt element din cavitatea bucală;
 • nu necesită șlefuirea dinților vecini, procedeu care duce la pierderea unor cantități însemnate de țesut dentar sănătos și, uneori, chiar la devitalizarea dinților;
 • conservă țesutul osos reducând procesul de resorbție osoasă, care ar avea ca rezultat reducerea dimensiunii verticale a maxilarelor;
 • asigură o estetică deosebită și o stabilitate foarte bună a lucrărilor, iar adaptarea cu protezele plasate pe implanturi se face foarte rapid.

Prețul unei lucrări pe implanturi nu se referă doar la prețul implanturilor propriu-zise, o lucrare pe implanturi necesitând mai multe intervenții, iar costul total obținându-se adunând prețul fiecărei intervenții.

Prețul final al unei lucrări pe implanturi dentare se calculează în funcție de:

 • tipul operației de implantare;
 • tipul de lucrare pe implanturi;
 • medicul care execută procedura;
 • materialele folosite;
 • eventualele operații pregătitoare;
 • situația clinică a fiecarui pacient.

Fără așteptat. Te simți mai bine.

Programează-te
acum pentru
consultație